رشد جسمانی و فیزولوژیک 4, رشد جسمانی و فیزیولوژیک 1, رشد جسمانی و فیزیولوژیک 2, رشد جسمانی و فیزیولوژیک 3, رشد جسمانی و فیزیولوژیک 5, رشد جسمانی و فیزیولوژیک 6

صندلی ماشین کودک چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

صندلی ماشین کودک

مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه

صندلی ماشین کودک چیست؟

تمام کودکان زیر ۱۳ سال باید در صندلی عقب خودرو بنشینند زیرا به اندازه کافی جثه بزرگی ندارند که بتوانند از کمربند ایمنی خودرو استفاده کنند. کودکان کوچک تر نیز باید از صندلی ماشین کودک ایمن متناسب با سنشان استفاده کنند. نوزادان هم به دلیل جثه کوچک و ناتوانی گردن در نگه داشتن سرشان امن نیست که در آغوش مادر یا مراقبین دیگر قرار بگیرند حتی اگر مراقب در عقب ماشین نشسته باشد.

حتما شما نیز نگران نشاندن کودکتان در ماشین هستید، و توصیه ها را شنیده اید که کودک و نوزاد باید روی صندلی کودک در ماشین بنشینند.

صندلی ماشین کودک نیز از جمله وسایل ضروری برای کودکتان می باشد این وسیله او را از حوادث احتمالی و تصادفات حفظ خواهد کرد و علاوه برآن باعث راحتی و احساس آرامش او خواهد شد. درست است که صندلی ماشین هزینه برای شما خواهد داشت اما حتما این گزینه را در کنار خریدهای دیگر کودک برای حفظ سلامت او در نظر بگیرید.

برای خواندن این متن در مورد صندلی ماشین کودک همراه ما باشید:

نشاندن بچه ها روی صندلیِ خود ماشین خطرناک است و کودکان زیر ۹ سال ممکن است صدمات جبران ناپذیری در خودرو به علت نشستن نادرست ببینند. بنابراین برای نشاندن کودک عزیزتان در خودرو به یک صندلی ماشین کودک که ایمن باشد نیازمندید.

در زیر موقعیت هایی که کودک در خودرو قرار می‌گیرد را با شماره مشخص کرده ایم، با هم به بررسی صندلی های مختلف در خودرو می پردازیم.

جایگاه صندلی کودک در خودرو

بررسی صندلی های خودرو از نظر مناسب بودن برای صندلی کودک

به نظر شما کدامیک از صندلی های ماشین جایگاه مناسبی است برای قرار دادن صندلی کودک؟ بعضی ها به خصوص مادران، صندلی کنار راننده را ترجیح می دهند. آنها می خواهند کودک در کنارشان باشد. اما صندلی جلو خطرناک ترین صندلیست. صندلی های عقب بهترین انتخاب ها هستند و صندلی وسط، عقب مناسبترین صندلی است.

صندلی شماره ۱ (صندلی کنار راننده):

به طور کلی نشاندن کودک روی صندلی ماشین کودک در ردیف عقب خوردو امن تر از صندلی جلو است. بعضی از والدین می خواهند که بتوانند کودکشان را در کنار خود ببینند اما باید بدانید که عقب ماشین برای کودکتان امن تر و راحت تر است. و به یاد داشته باشید، اگر سعی می کنید همزمان رانندگی کنید و از کودک مراقبت کنید، حواس شما پرت می شود و احتمال تصادف بیشتر می شود.

اگر نوزاد و یا کودک شما نیاز به نظارتی خاص دارد نیز، از بزرگسال دیگری بخواهید که با او در عقب بشیند.
اگر کیسه هوای سرنشین فعال است، هرگز صندلی کودک رو به عقب را در جلو قرار ندهید. انجام این کار غیرقانونی و خطرناک است، زیرا اگر کیسه هوا باز شود، به صندلی کودک برخورد کرده و آن را با نیروی قابل توجهی به جلو پرت می کند.

اگر خودرو در جلو کیسه هوا ندارد، یا می‌توان آن‌ها را غیرفعال کرد، یا اگر خودرو دارای سنسورهایی است که با قرار دادن صندلی کودک، کیسه هوا را به‌طور خودکار خاموش می‌کند، می‌توانید به طور قانونی یک صندلی کودک رو به عقب در جلو وصل کنید. با این حال، هنوز هم بهتر است آن را در عقب قرار دهید.

اگر یک صندلی رو به جلو در جلو قرار می دهید، مطمئن شوید که صندلی ماشین تا جایی که امکان دارد عقب برود تا فرزندتان تا حد امکان از داشبورد دور باشد. دوبار بررسی کنید که صندلی کودک توسط کمربند ایمنی بسیار محکم نگه داشته شده باشد و کودک شما به طور ایمن توسط کمربند صندلی کودک یا کمربند ایمنی خودرو (بسته به نوع صندلی ماشین کودک) نگه داشته شود.

صندلی شماره ۲ (صندلی پشت راننده):
در صورت امکان از دیگر صندلی های عقب استفاده کنید. چرا که اگر از این صندلی استفاده کنید ممکن است مجبور شوید کودک را از در سمت جاده بیرون بیاورید. اما اگر به طور معمول با سمت راننده در کنار پیاده رو پارک می کنید این صندلی انتخاب بهتری از صندلی طرف مقابل است. و حتما مطمئن شوید صندلی ماشین کودک به درستی در این موقعیت قرار گرفته باشد.

صندلی ۳ (صندلی عقب وسط):
اگر صندلی وسط ردیف پشت کمربند مورب داشته باشد، این صندلی بهترین صندلی برای قرار دادن صندلی کودک است مگر اینکه دستورالعمل های سازنده بگوید یکی از صندلی های دیگر بهتر است. چرا که این صندلی دورترین صندلی به هر یک از طرفین خودرو است.

اگر صندلی عقب وسط دارای کمربند مخصوص کمر است، دستورالعمل‌های صندلی کودک را بررسی کنید تا ببینید آیا می‌توان آن را به کمربند صندلی وسط نصب کرد یا نه. اکثر صندلی های ماشین کودک به کمربند ایمنی سه نقطه ای نیاز دارند. در این صورت، صندلی را روی صندلی عقبی که کمربند ایمنی مورب و کمربند ایمنی دارد قرار دهید.

اگر از صندلی کودک Isofix یا i-size استفاده می کنید، فقط در صورتی می توانید از صندلی عقب وسط استفاده کنید که دارای نقاط Isofix باشد.

ایزوفیکس در واقع استانداردی جهانی برای نقطه ی اتصال صندلی ایمنی کودک به خودرو است، که در ایران خودرو ۲۰۷ مجهز به این استاندارد می باشد.

صندلی ۴ (صندلی عقب پشت مسافر جلو):
این صندلی بهتر از صندلی پشت راننده است. چرا که می توانید کودک را به راحتی و در سمت پیاده رو از ماشین داخل و خارج قرار دهید.
در مورد این صندلی نیز دقت کنید صندلی کودک به درستی روی آن قرار گرفته باشد.

انواع صندلی ماشین کودک بر اساس گروه سنی و وزن

  • گروه صفر : مناسب از زمان تولد تا زمانی که کودک به وزن ده کیلوگرمی برسد.
  • گروه ۰+ : این صندلی ها برای کودکان از زمان تولد تا وقتی به ۱۳ کیلوگرم وزن برسند مناسب هستند.
  • گروه ۱ : برای کودکانی با وزن ۹ تا ۱۷ کیلو توصیه می شوند.
  • گروه ۲ : مناسب بر کودکان ۱۵ تا ۲۵ کیلوگرم است.
  • گروه ۳ : برای کودکانی با وزن ۲۵ تا ۳۶ کیلوگرم مناسب است.

مقالات مرتبط:

10 راهکار برای پیشگیری از ماشین زدگی کودک

6 نکته برای درمان تهوع کودک در سفر

خرید صندلی ماشین کودک

صندلی ایمنی کودک را باید مناسب با وزن و اندازه او بخرید. بهترین سایز صندلی برای کودک به این صورت است که ۵ سانتی متر بالای سر کودک خالی باشد. هر زمان که احساس کردید این فاصله کم می‌شود باید صندلی را عوض کنید.
هم چنین پزشکان توصیه می کنند برای بچه ها تا حداقل دو سالگی یا تا رسیدن به حداکثر قد و وزن برای صندلی ماشین عقب، صندلی ایمنی را رو به عقب قرار دهید.

ما در مهد و پیش دبستانی دوزبانه شادآموز، پیوسته در تلاشیم که فضایی شاد و آموزنده برای کودکان فراهم کنیم. در راه تحقق این فضا، کودکان عزیزمان علاوه بر آموزش مهارت های اجتماعی در کنار یکدیگر، با کمک مربیان و متخصصان کودک و با استفاده از جدیدترین متد، آموزش های مختلف را به همراه بازی و سرگرمی فرا می گیرند.

در صورت داشتن هر گونه سوال با همکارانمان در شادآموز در ارتباط باشید.

منابع:

childcarseats

cars.usnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.