مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه
سفر با کودک در کرونا: 7 توصیه برای ایمنی بیشتر
بیش از دو سال از زمان شیوع بیماری همه گیر کرونا گذشته است و همه ما مشتاقیم که به فعالیتهای عادی خود بازگردیم. برای بسیاری از خانوادهها، فعالیتهای عادی شامل سفر رفتن، به ویژه در تعطیلات عید نوروز میشود. خبر خوب این است که با دریافت واکسن کووید-19 توسط تعداد بیشتری از افراد، سفر هر روز ایمنتر از دیروز میشود. اما برای خانوادههایی که کودکان خردسال دارند، سفر با کودک در کرونا هنوز هم پیچیدگی های خود را دارد.
برای اطلاع از علائم و درمان کرونا در نوزادان مطالعه ی این مقاله از شادآموز می تواند به شما کمک زیاد بکند.

سفر کودک و کرونا
آیا سفر با کودک در کرونا کار درستی است؟
کارشناسان CDC که پیش از این در مورد خطرات سفر در همهگیری هشدار داده بودند، اکنون میگویند افرادی که کاملاً واکسینه شدهاند میتوانند با رعایت برخی اقدامات احتیاطی، با خیال راحت سفر کنند. با این حال، همچنان توصیه میشود که افراد واکسینه نشده از هرگونه سفر غیر ضروری خودداری کنند. و مشکل این است که هنوز برای کودکان زیر 5 سال واکسنها در دسترس نیستند. این بدان معناست که اگرچه والدین واکسینه شده ایمن هستند، اما سفر در دوره فعلی همچنان میتواند کودکان خردسال را در معرض خطر قرار دهد.
به ویژه با انواع مسریتر این ویروس، سفر با کودک در کرونا باید با احتیاط بیشتری انجام شود. در حالی که بیشتر موارد عفونت کرونا در کودکان خفیف است، برخی از آنها به شدت بیمار میشوند. هزاران کودک به دلیل کووید-19 در بیمارستان بستری شدهاند و صدها نفر جان خود را از دست دادهاند. علاوه بر این، سندرم التهابی چند سیستمی در کودکان (MIS-C) وضعیتی است که در طول این بیماری همهگیر مختص کودکان بوده و میتواند کاملاً جدی باشد.
در دوران سفر با کودک باید به علائم بیماری در او توجه ویژه کنید چرا که با تشخیص سریع و انجام درمان به موقع می توان مشکل کودک را سریع برطرف کرد تا سفری خاطره انگیز برای همه ی اعضای خانواده داشته باشید. برخی بیماری هایی که در طول سفر ممکن است کودک شما با آنها روبه رو شود:

نکات سفر با کودک در کرونا
نکات سفر در کرونا با کودکان
رفتن به تعطیلات یا سفر همیشه با خطر یکسان همراه نیست. برای مثال، سفر با ماشین و اقامت در یک خانه اجارهای برای تعطیلات بسیار ایمنتر از پرواز و ماندن در یک هتل شلوغ در یک ساحل شلوغ است. نکته کلیدی برای برآورد خطر سفر با کودک در کرونا این است که به تعداد تماسهایی که احتمالاً در طول برنامههای سفر خود با دیگر افراد خواهید داشت فکر کنید. هر چه تعداد تماسها بیشتر باشد، خطر بیشتر است.
برای پیشگیری از ابتلای کودک به کرونا در طول سفر و سلامت خودتان به نکات زیر دقت کنید:
تزریق واکسن
اگر همه افراد خانواده (5 سال و بالاتر) و کسانی که قصد ملاقات با آنها را دارید واجد شرایط هستند، بهتر است در زمان مقرر واکسن COVD-19 را دریافت کنید. بسیاری از موارد عفونتهای کووید از تماسهای خانگی ناشی میشوند. با اطمینان از اینکه همه واکسینه شدهاند، تعداد تماسهای مشکوک را محدود کنید.
بررسی نرخ شیوع
برای انتخاب مقصد سفر، نرخ انتشار ویروس را در آن نقطه بررسی کنید. مکانهایی با نرخ بالای شیوع به معنای در خطر قرار دادن خانواده است. اگر قصد سفر با کودک در کرونا به جایی را دارید که دارای نرخ انتشار بالایی است، هنگام حضور در جمع بسیار محتاط باشید. به خاطر داشته باشید که فعالیتهای تفریحی در فضای باز ایمن تر از فضای بسته هستند.
ماسک و مایع ضدعفونی کننده
اطمینان حاصل کنید که همه اعضای خانواده، حتی آنهایی که به طور کامل واکسینه شدهاند، در هواپیما، اتوبوس، قطار یا سایر وسایل حمل و نقل عمومی از ماسک استفاده کنند. استفاده از ماسک برای کودکان زیر 2 سال توصیه نمیشود. اما از فرزند بالای 2 سال خود درخواست کنید در طول سفر ماسک را از صورتش برندارد و به طور مرتب دستهایش را ضد عفونی کنید.

سفر با ماشین شخصی
سفر با ماشین شخصی
سعی کنید در صورت امکان با ماشین شخصی سفر کنید. با وجودی که خطوط هوایی گامهای خوبی در کنترل شیوع کرونا برداشتهاند، همچنان به دلیل ارتباط محدودتر با مردم، سفر با خودرو شخصی ایمنتر است. به خانوادههای دارای فرزند کمتر از 2 سال توصیه میشود برای سفر از هواپیما استفاده نکنند، زیرا ریسک انتقال ویروس به کودک در محیط بسته بیشتر است. علاوه بر این، تجربه سفر جادهای میتواند روشی خوب برای دیدن مکانهای جدید باشد. در هنگام استراحت بین مسیر، بهتر است از ماسک استفاده کنید و دستها را به مدت 20 ثانیه با آب و صابون بشویید.
سفر با کودک در کرونا با هواپیما
اگر مقصد شما جایی است که حتما باید با استفاده از هواپیما به آنجا بروید، سعی کنید به دنبال پروازهای مستقیمی باشید که نیاز به تعویض هواپیما و توقف در فرودگاههای شلوغ نباشد. هرچه پرواز کوتاهتر باشد بهتر است، زیرا پروازهای طولانیتر احتمال ابتلا را افزایش میدهد. در طول مسیر از کودکان مراقبت کنید که ماسک خود را برندارند. بهتر است از مصرف مواد غذایی در هواپیما خودداری کنید. قبل از نشستن روی صندلی، تمام نقاط را ضد عفونی کنید. بر اساس توصیههای CDC کودکان بزرگتر از 2 سال باید در هواپیما، حتی در زمان خواب، نیز از ماسک استفاده کنند. در صورتی که پرواز کمتر از 2 ساعت است، به توصیه CDC، بهتر است تا حد امکان چیزی نخورید و ننوشید تا نیازی به برداشتن ماسک نباشد.
مشغول کردن کودکان
کودکان موجودات کنجکاوی هستند که دوست دارند هر چیزی را لمس کنند. این یکی از مهمترین خطرات سفر با کودک در کرونا است. در طول سفر یا بازدیدهای تفریحی از مقصد، وسایلی را برای سرگرم کردن کودک به همراه داشته باشید. یکی از اسباب بازیهای مورد علاقه کودک را به همراه داشته باشید و آن را به دستش بدهید. بغل کردن این اسباب بازی باعث میشود فرزندتان کمتر بتواند محیط اطراف را لمس کند و دستهایش آلوده شود.
وسایل مورد نیاز
برای سفر همیشه باید وسایل مورد نیاز را فهرست کرد تا چیزی از قلم نیافتد. این وسایل و احتیاطها از دوره شیوع کرونا به بعد کمی بیشتر هم شده است. چند ماسک و ماده ضدعفونی کننده اضافه به همراه داشته باشید و در کیف دستی در دسترس قرار دهید.
به ازای هر کودک در خانواده، برای طول سفر با هواپیما حداقل 5 ماسک اضافه بردارید و به طور مداوم آنها را تعویض کنید. موقع بستهبندی وسایل، یک مایع ضدعفونی کوچک در کیف دستی خود قرار دهید. برای اثربخشی، اطمینان حاصل کنید که ضدعفونی کننده دست حاوی حداقل 60٪ الکل است.
همچنین، بطری آب و مواد غذایی مخصوص خودتان را به همراه داشته باشید. برای کودکان بهتر است نوشیدنی آنها را در بطریهای نی دار بریزید. وجود نی باعث میشود که نیازی به برداشتن ماسک نباشد.
پیش دبستانی شادآموز سفر خوشی را برای خانواده شما آرزو میکند. به یاد داشته باشید که همهگیری هنوز تمام نشده است و خطرات سفر با کودک در کرونا را باید در نظر بگیرید. با رعایت نکات فوق، میتوانید از ایمنی هر چه بیشتر خانواده اطمینان حاصل کنید.
شاد آموز را در اینستاگرام دنبال کنید:
منبع:
سفر با کودک در دوران کرونا با ماشین شخصی بهتره به نظرم
سفر با بچه دوران کرونا سختیای خاص خودش رو داره
با بچه ای که همش دست توی دهانش می کنه چه باید کرد؟
سلام همراه گرامی
در رعایت بهداشت فردی کودک تلاش کنید. به صورت مستقیم در این باره مدام به کودک تذکر ندهید. سعی کنید دست کودک را به کاری مشغول نگهدارید.